جلوگیری از هرگونه مشکل و وقوع جرم با دوربین های مداربسته روز

۶ بازديد

پیشگیری از وقوع جرم با دوربین مداربسته

یک ررسی سیستماتیک در سال 2009 توسط محققان دانشگاه نورث ایسترن و دانشگاه کمبریج از تکنیک های متاآنالیز برای میانگین تاثیر دوربین مدار بسته بر جرم و جنایت در 41 مطالعه مختلف استفاده کرد.

طرح‌های ارزیابی شبه تجربی در مطالعات فراتحلیلی که شامل اقدامات قبل و بعد از جرم در محیط‌های آزمایشی و کنترل‌شده است، استفاده شده است. اما پژوهشگران متعددی به مشکلات روش شناختی مرتبط با تاریخچه این تحقیق اشاره کرده اند. آ

ابتدا، محققان استدلال کردند که مطالعات پارک خودرو در بریتانیا که در متاآنالیز گنجانده شده است، نمی تواند به طور دقیق این واقعیت را کنترل کند که دوربین مدار بسته همزمان با طیف وسیعی از اقدامات مرتبط با امنیت معرفی شده است.

دوم، برخی به این نکته اشاره کرده اند که در بسیاری از مطالعات، ممکن است مسائل مربوط به سوگیری انتخاب وجود داشته باشد، زیرا معرفی دوربین مدار بسته به طور بالقوه درون زا برای جرایم قبلی بود. به ویژه، اگر دوربین های مدار بسته در پاسخ به روندهای جنایی معرفی شوند، اثرات تخمینی ممکن است مغرضانه باشد.

استدلال شده است که مشکلات سوگیری انتخاب و درون زایی را می توان با طرح های تحقیقاتی قوی تر مانند کارآزمایی های تصادفی کنترل شده و آزمایش های طبیعی حل کرد.
https://iceplus.ir/product-category/dorbin/tiandy-cctv/4k-8mp-cctv/

یک بررسی در سال 2017 که در مجله اسکاندیناوی مطالعات جرم‌شناسی و پیشگیری از جرم منتشر شد، هفت مطالعه را جمع‌آوری کرد که از چنین طرح‌های تحقیقاتی استفاده می‌کردند. مطالعات انجام شده در این بررسی نشان داد که دوربین های مدار بسته جرایم را 24 تا 28 درصد در خیابان های عمومی و ایستگاه های مترو کاهش می دهند.

همچنین مشخص شد که دوربین مدار بسته می تواند رفتارهای بی نظم در استادیوم های فوتبال و سرقت در سوپرمارکت ها/مراکز را کاهش دهد. با این حال، شواهدی از اثرات مطلوب دوربین مدار بسته در پارکینگ ها یا ایستگاه های مترو حومه شهر وجود ندارد.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می‌دهد که دوربین‌های مداربسته در پیشگیری از جرایم دارایی مؤثرتر از جرایم خشن است

نظارت تصویری و تروریسم

مواد جمع آوری شده توسط دوربین های نظارتی به عنوان ابزاری در پزشکی قانونی پس از رویداد برای شناسایی تاکتیک ها، تکنیک ها و عاملان حملات تروریستی استفاده شده است. علاوه بر این، پروژه های مختلفی - مانند INDECT - وجود دارد که هدف آنها شناسایی رفتارهای مشکوک در افراد و جمعیت است.

استدلال شده است که دوربین های مدار بسته از خرابکاری های تروریستی جلوگیری نمی کند، حملات تروریستی واقعاً موضوع استفاده کنونی از نظارت تصویری نیستند و ممکن است تروریست ها حتی آن را به عنوان یک کانال اضافی برای تبلیغات و انتشار اقدامات خود ببینند.

در آلمان، درخواست‌ها برای نظارت تصویری گسترده توسط احزاب سیاسی اصلی این کشور، SPD، CDU و CSUتوسط یک «عضو گروه چپ» به عنوان «دارونما برای احساس امنیت روانی» رد شده است.
ادامه مطلب